השבוע החלטתי לדבר על רעיון, פחות על למה לייב היא הדרך הפשוטה והנוחה ליישם אותו (על אף שכמובן שהיא כן 🙂 ).
אני נתקל הרבה פעמים באנשים שמרגישים חוסר השראה, ותסכול מזה שלאנשים מסויימים זה בא בקלות יותר ולהם נורא קשה. אל תטעו, לכולם זה קשה רק שחלק לא מדברים על זה כל כך הרבה.
החלטתי לעשות פוסט שמדבר בעיקר על גישה – אני אוהב מוסיקה כמו של XXX (השלם את האמן האהוב) והייתי רוצה לעשות מוסיקה כמוהו, אבל מה הסוד ? .
אין כמו לנסות לעשות אותו דבר – מעיין גירסאת כיסוי לקטע של מישהו אחר. אין בזה שום דבר פסול שכן השראה באה ממקומות רבים וכל אחד מושפע קצת מהדברים שהוא אוהב וזה בסדר !
יתכן שלא כולם יאהבו את מה שאני מציע בסרטון, כי אולי במידה זה מרגיש קצת "רמאות" – אבל התרגיל הזה של גישה ליצירה במקרה של חוסר השראה הוא תרגיל מעולה בעייני וגם אם הקטע בסופו של דבר הוא לא המוצלח מבין הקטעים שעשיתם עד כה התהליך עצמו מלמד הרבה.
כרגיל אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הגישה שלי , וכדי שתבינו שזה בסדר "להשאיל" מאחרים הנה סרטון נוסף שמדבר על הנושא שעשוי לעניין אתכם.
למשתמש חדש בתוכנה…הבנתי איך חתכת את הקטע לחלקים, אך עדיין איך פירקת כל תפקיד ותפקיד לשאר הקליפים שמימין לטור השמאלי?
היי רוי,
כנראה שלא עקבת לחלוטין אחרי הסרט, כל הקליפים שנמצאים מימין הם קליפים שאני יצרתי/ ניגנתי בעצמי במטרה לבנות משהו שנשמע כמה שיותר דומה – כדוגמא לגירסאת כיסוי. הרעיון בגישה ובדרך הזו זה בעצם תירגול בפיתוח שמיעה , הפקה ובניה של קטע.
מקווה שעכשיו הדברים ברורים יותר.
אשמח לענות על שאלות נוספות.
עמית